• Ideasta tuotteeksi

  Avaimet käteen

 • Kuljetus ja asennus

  Tuotteet perille saakka

 • Sertifioitu

  EN1090 | IWE

 • Ideasta tuotteeksi

  Avaimet käteen

 • Kuljetus ja asennus

  Tuotteet perille saakka

 • Sertifioitu

  EN1090 | IWE

Laitesuunnittelu

Laitesuunnittelu pitää sisällään erilaisten laitteiden ja koneiden sekä koneen osien ja yksittäisten komponenttien suunnittelupalvelut. Toteutettuna joko yksittäisinä tuotteita tai sarjatuotantona. Vitera Oy suunnittelee, testaa ja tarvittaessa myös valmistaa kaikki laitekokonaisuudet eri teollisuuden alojen moninaisiin tarpeisiin. Halutessasi voit hankkia meiltä erikseen suunnittelupalvelua tai valita kokonaisvaltaisen, kokoonpanon ja asennuksen sisältävän, kokonaistoimituksen.

Suunnittelupalvelut

Laitesuunnittelun tavoitteena on varmistaa asiakkaidemme kilpailuetu ja asema oman alansa huipulla. Erityisosaamiseemme kuuluu myös räätälöityjen nostoapuvälineiden suunnittelu.

Osaamisemme perustuu pitkään kokemukseen, moderniin ja laajaan konekantaan sekä alansa parhaisiin suunnittelijoihin ja asiantuntijoihin. Käytössämme ovat myös laitesuunnitteluun soveltuvat, uusimmat 3D-ohjelmistot, kuten SolidWorks ja Autodesk Inventor.

Nostoapuvälineet, nostolaittee sekä nostimet voidaan valmistaa joko osatoteutuksena tai räätälöitynä kokonaisuutena.

Laadukkaiden laitteiden suunnittelu ja valmistus

Voimme osallistua tuotekehitykseen ja -testaukseen tarvittaessa jo prototyyppivaiheessa. Tai jos haluat modernisoida jo olemassa olevan tuotteen tämän päivän vaatimusten tasolle, sekin onnistuu helposti. Suunnittelijamme työskentelevät sujuvasti itsenäisesti tai halutessanne oman suunnittelutiiminne tukena.

Oikein toteutettu laitesuunnittelu takaa aina kestävän, testatun ja tasalaatuisen lopputuotteen, niin yksittäiskappaleissa kuin myös sarjatuotannossa. Suunnittelemamme tuotteet ovat turvallisia ja tarkkaan lainmukaisesti dokumentoituja sekä CE-merkillä viimeisteltyjä. Jokainen toimittamamme nostoapuväline myös koekuormitetaan.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää laitesuunnittelusta!

Jos sinua kiinnostaa laitesuunnittelu, -kokoonpano tai muut palvelumme, kysy meiltä rohkeasti lisätietoa. Samalla voit tiedustella lisää kokonaistoimituksista, joiden puitteissa huolehdimme koko tuotantoketjusta, aina suunnittelusta valmiiden tuotteiden asennukseen. Riittää, että teillä on idea tai haaste, johon haluatte löytää ratkaisun.

  Yhteydenottopyyntö

  © 2016 Viialan Teräsrakenne Oy | Toteutus Mainostoimisto Uhma