Nostoapuvälineet

ja nosturit

Vitera Nostoapuvälineet ammattilaiskäyttöön.

Valmistamme jokaisen toimittamamme nostoapuvälineen ja nosturin

omassa

tehtaassamme

Erikoisnostoapuvälineiden toteutus kuuluu Viteran erityisosaamiseen. Suunnittelemme ja valmistamme nostoapuvälineen kohteeseen, johon katalogin nostoapuväline ei sovi. Viteralla on kokemusta useista projekteista, joissa tärkeää on ollut esimerkiksi nostokorkeuden rajallisuus tai kappaleen asento nostoapuvälineessä. Meiltä saatte vuosien kokemuksella pitkäaikaiset nostoapuvälineet juuri teille räätälöitynä ja CE-merkittynä. 

NOSTOAPUVÄLINEEMME

ovat ENEMMÄN KUIN TUOTE

Vitera nostoapuvälineet suunnitellaan kestämään nostoapuvälineeseen kohdistuvat kuormat kaikissa käyttötilanteissa. Riskienkartoitus ja ergonomia ovat oleellisessa osassa suunnittelua. Valmistamme kaikki nostoapuvälineet Akaan tehtaallamme. Tehtaan hitsaajilla ovat asiaan kuuluvat hitsaajan pätevyydet voimassa.

Toimituksen yhteydessä asiakas saa kaikki säädösten vaatimat dokumentit ja nostoapuväline on aina CE-merkitty. Ennen toimitusta asiakkaalle jokainen nostoapuväline koekuormitetaan varmistaaksemme sen luotettavuuden ja suorituskyvyn. Jokainen nostoapuvälineemme on sarjanumeroitu jäljitettävyyden varmistamiseksi.

INNOVATIIVISET NOSTOAPUVÄLINEET

SUUNNITELTU KESTÄMÄÄN

Riittää, että tiedät mitä nostetaan, me voimme auttaa lopun kanssa. Suunnittelutiimimme käyttää modernia 3D-suunnitteluteknologiaa ja nostoapuvälineet lujuuslasketaan jo suunnitteluvaiheessa ennen valmistusta. Samalla saat optimoidun tuotteen, jossa materiaali on siinä kohdassa missä sitä tarvitaan.

Oman suunnittelun lisäksi valmistamme myös asiakkaan piirustuksilla nostoapuvälineen. Tässä tapauksessa käymme yhdessä asiakkaan kanssa läpi, että nostoapuvälineeseen löytyvät myös muut tarvittavat dokumentit ja tarvittaessa voimme auttaa näiden dokumenttien tuottamisessa. Kysy meiltä myös ylikuormaindikaattorista, jolla voit suojata olemassa olevaa tai uutta nostoapuvälinettä!

Vitera

KEVYTNOSTURIT

Meiltä saat myös räätälöidyt Vitera kevytnosturit kohteeseen asennettuna. Nosturi suunnitellaan kohteeseen sen erityispiirteisiin soveltuvaksi. Tällainen saattaa olla esimerkiksi ahdas paikka ilman aiempaa nosturia, jossa tarvitaan enintään 2 tonnin nostokapasiteettia.

Vitera siltanostureissa on omat jalat, joten kuormituksia ei kohdistu rakennuksen seinä- tai kattorakenteeseen. Kuten nostoapuvälineet myös Vitera kevytnosturi toimitetaan CE-merkittynä säädösten vaatimin dokumentein Akaan tehtaalla valmistettuna.

RÄÄTÄLÖIDYT NOSTAMISEN TUOTTEET VITERALTA!

Riittää, että tiedät mitä nostetaan, me haluamme auttaa noston toteuttamisessa.