• Ideasta tuotteeksi

  Avaimet käteen

 • Kuljetus ja asennus

  Tuotteet perille saakka

 • Sertifioitu

  EN1090 | IWE

 • Ideasta tuotteeksi

  Avaimet käteen

 • Kuljetus ja asennus

  Tuotteet perille saakka

 • Sertifioitu

  EN1090 | IWE

Kokenut konepaja- ja laitesuunnittelukumppani

Vitera Oy – teräksistä osaamista jo vuodesta 1975

Vitera Oy on konepaja ja insinööritoimisto, joka keskittyy laitesuunnitteluun ja konepajavalmistukseen. Erikoisosaamiseemme lukeutuu niin yksittäis- kuin myös sarjatuotantona valmistetut laadukkaat nostoapuvälineet sekä vaativien erikoiskohteiden teräs- ja alumiinirakenteiden suunnittelu ja valmistus.

Vitera Oy tarjoaakin monipuolisen ja kokeneen kumppanin kansainvälisillä markkinoilla toimiville yrityksille. Olemme palvelleet useita teollisuuden aloja kotimaassa ja ulkomailla jo yli 40 vuoden ajan.

 

Toimintamallimme

Viteran oma konepaja ja insinööritoimisto sijaitsevat Tampereen lähellä Viialassa. Pystymmekin tarjoamaan asiakkaillemme koko toimitusketjun, aina räätälöityjen erikoistuotteiden suunnittelusta valmistukseen ja asennukseen saakka.

Konepajan ja suunnittelupalvelun toimintamalli on käytössä testattu varmaksi, joustavaksi ja kustannustehokkaaksi. Toimintakulttuuriimme kuuluu keskeisesti myös työntekijöiden hyvinvoinnin ja työturvallisuuden varmistaminen kaikissa tilanteissa. Usein ratkaisumme parantavat työolosuhteita myös asiakasyrityksissämme. Se antaa vahvan pohjan laadukkaalle lopputulokselle.

 

Visio ja missio

Kestävä yhteistyö eri alojen ammattilaisten kanssa on antanut meille ainutlaatuisen mahdollisuuden kasvaa yhdessä askel kerrallaan. Vitera onkin pysynyt toimialansa huipulla jo vuosikymmeniä ja vaalinut samalla asiakkaidensa kilpailukykyä.

Missionamme on olla luotetuin ja halutuin konepajatuotteiden sopimusvalmistaja ja -suunnittelija myös tulevaisuudessa. Haluamme tehdä oman työmme niin hyvin, että asiakkaamme voivat keskittyä rauhassa omaan ydinliiketoimintaansa. Haluamme myös olla asiakkaillemme jatkuvasti kehittyvä kumppani, jonka konepaja tarjoaa toimitusvarmuutta, kilpailuetuja ja kustannussäästöjä.

 

Sertifikaatit

Viteran konepajan toimintakulttuuriin kuuluu jatkuva kehittyminen, laadunvalvonta ja dokumentointi. Meillä on EN 1090 -luokan EXC2-sertifikaatti, ja hitsaajillamme on voimassa kuhunkin työhön sopiva ISO 9606-1 mukainen hitsauspätevyys. Hitsauskoordinaattorillamme on myös kansainvälinen IWE-tutkinto.

Noudatamme ISO 9001 -laatujärjestelmää ja ISO 14001 -ympäristöjärjestelmää.

© 2016 Viialan Teräsrakenne Oy | Toteutus Mainostoimisto Uhma