Vitera Oy

Teräksistä osaamista jo vuodesta 1975

Vitera Oy on konepaja ja insinööritoimisto, joka keskittyy koneensuunnitteluun ja konepajavalmistukseen. Erikoisosaamiseemme lukeutuvat Akaan tehtaalla valmistetut laadukkaat nostoapuvälineet sekä vaativien erikoiskohteiden koneiden suunnittelu ja valmistus teräksestä tai alumiinista.

Vitera Oy tarjoaakin monipuolisen ja kokeneen kumppanin kansainvälisillä markkinoilla toimiville yrityksille. Olemme palvelleet useita teollisuuden aloja kotimaassa ja ulkomailla jo yli 40 vuoden ajan. Vitera tunnetaan myös Vammas – tuotteista.

Toimintamallimme

Viteran oma konepaja ja insinööritoimisto sijaitsevat Tampereen lähellä Akaan Viialassa. Pystymmekin tarjoamaan asiakkaillemme koko toimitusketjun, aina räätälöityjen erikoistuotteiden suunnittelusta valmistukseen ja asennukseen saakka.

Konepajan ja suunnittelupalvelun toimintamalli on käytössä testattu varmaksi, joustavaksi ja kustannustehokkaaksi. Toimintakulttuuriimme kuuluu keskeisesti myös työntekijöiden hyvinvoinnin ja työturvallisuuden varmistaminen kaikissa tilanteissa. Usein ratkaisumme parantavat työolosuhteita myös asiakasyrityksissämme. Se antaa vahvan pohjan laadukkaalle lopputulokselle.

Visio

Meidän visio on olla edelläkävijä teknisten ratkaisujen tarjoajana. Suuntaamme matalan jalostusasteen alihankkijavalmistuksesta kohti vaativimpia tuotteita, syventäen yhteistyötä asiakkaidemme kanssa ja luoden lisäarvoa heidän prosesseihinsa. Tavoitteenamme on kehittää omaa tuotevalikoimaamme ja erikoisosaamistamme, vahvistaa kilpailuasemaamme ja inspiroida alamme kehitystä.

missio

Missiomme on tuottaa asiakkailleen korkealaatuisia ja räätälöityjä teknisiä ratkaisuja, jotka ovat innovatiivisia, kilpailukykyisiä ja vastaavat asiakkaiden ainutlaatuisiin tarpeisiin. Pyrimme ylittämään odotukset tuomalla insinööritoimiston ja konepajan yhteen, edistämällä kestävää kehitystä ja luomalla pitkäaikaisia kumppanuuksia.

Sertifikaatit

Viteran konepajan toimintakulttuuriin kuuluu jatkuva kehittyminen, laadunvalvonta ja dokumentointi. Meillä on EN 1090 -luokan EXC2-sertifikaatti, ja hitsaajillamme on voimassa kuhunkin työhön sopiva ISO 9606-1 mukainen hitsauspätevyys. Hitsaus-koordinaattorillamme on myös kansainvälinen IWE-tutkinto.

Noudatamme ISO 9001 -laatujärjestelmää ja ISO 14001 -ympäristöjärjestelmää.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!