• Ideasta tuotteeksi

  Avaimet käteen

 • Kuljetus ja asennus

  Tuotteet perille saakka

 • Sertifioitu

  EN1090 | IWE

 • Ideasta tuotteeksi

  Avaimet käteen

 • Kuljetus ja asennus

  Tuotteet perille saakka

 • Sertifioitu

  EN1090 | IWE

Yritys

Teräksistä osaamista jo vuodesta 1975

Vitera Oy

Viialan Teräsrakenne on monipuolinen ja kokenut kumppani kansainvälisillä markkinoilla toimiville yrityksille. Olemme palvelleet useita teollisuuden aloja kotimaassa ja ulkomailla jo yli 40 vuoden ajan.

Toimintamallimme

Vitera suunnittelee ja valmistaa teräs- ja alumiinirakenteita vaativiin erikoiskohteisiin niin yksittäis- kuin sarjatuotantona. Toimintamallimme on käytössä testattu varmaksi, joustavaksi ja kustannustehokkaaksi.

Viteran oma konepaja ja insinööritoimisto sijaitsevat Tampereen lähellä Viialassa. Pystymmekin tarjoamaan asiakkaillemme koko toimitusketjun aina räätälöityjen erikoistuotteiden suunnittelusta valmistukseen ja asennukseen.

Toimintakulttuuriimme kuuluu myös työntekijöiden hyvinvoinnin ja työturvallisuuden varmistaminen kaikissa tilanteissa. Usein ratkaisumme parantavat työolosuhteita myös asiakasyrityksissämme. Se antaa vahvan pohjan laadukkaalle lopputulokselle.

Visio ja missio

Kestävä yhteistyö eri alojen ammattilaisten kanssa on antanut meille ainutlaatuisen mahdollisuuden kasvaa yhdessä askel kerrallaan. Vitera onkin pysynyt toimialansa huipulla jo vuosikymmeniä ja vaalinut samalla asiakkaidensa kilpailukykyä.

Missionamme on olla luotetuin ja halutuin konepajatuotteiden sopimusvalmistaja ja -suunnittelija myös tulevaisuudessa. Haluamme tehdä oman työmme niin hyvin, että asiakkaamme voivat keskittyä rauhassa omaan ydinliiketoimintaansa. Haluamme myös olla asiakkaillemme jatkuvasti kehittyvä kumppani, joka tarjoaa toimitusvarmuutta, kilpailuetuja ja kustannussäästöjä.

Sertifikaatit

Viteran toimintakulttuuriin kuuluu jatkuva kehittyminen, laadunvalvonta ja dokumentointi. Meillä on EN 1090 -luokan EXC2-sertifikaattija hitsaajillamme on voimassa kuhunkin työhön sopiva ISO 9606-1 mukainen hitsauspätevyys. Hitsauskoordinaattorillamme on myös kansainvälinen IWE-tutkinto.

Noudatamme ISO 9001 -laatujärjestelmää ja ISO 14001 -ympäristöjärjestelmää.

© 2016 Viialan Teräsrakenne Oy | Toteutus Mainostoimisto Uhma